English Прапір English Español Прапір Español Deutsch Прапір Deutsch Italiano Прапір Italiano Polski Прапір Polski Nederlands Прапір Nederlands Português Прапір Português Français Прапір Français 中文 Прапір 中文 日本語 Прапір 日本語 हिन्दी Прапір हिन्दी اللغة العربية Прапір اللغة العربية Русский Прапір Русский Українська Прапір Українська עִברִית Прапір עִברִית Ελληνικά Прапір Ελληνικά Türk Прапір Türk Latvietis Прапір Latvietis Dansk Прапір Dansk Norsk Прапір Norsk Íslenska Прапір Íslenska 한국어 Прапір 한국어 Suomen Прапір Suomen Gaeilge Прапір Gaeilge Bahasa Melayu Прапір Bahasa Melayu Svenska Прапір Svenska Čeština Прапір Čeština
Користувач ІконкаУвійти
Українська Прапір Українська

Увійти

 

Оновлення Грудня. Підсумки року

Що нового в QuintaDB, Грудень 2022

Закінчується рік і ми традиційно підбиваємо підсумки та ділимось свіжими оновленнями на сервісі QuintaDB.

Зміст

Новини QuintaDB

Підсумки року

 


Новини QuintaDB

Наша команда розробників присвятила цей місяць роботі над новим інтерфейсом, який відображає напрямок, у якому розвивається сервіс. Ця робота включає переоцінку наших стандартів UX/UI, у тому числі покращення графіки, спрощення навігації та покращення робочого процесу. Оновлення також допоможе нам підготуватися до більш одноманітного зовнішнього вигляду та функціональності у майбутньому.
новий інтерфейс
При цьому ми прагнемо зберегти поточні функції і враховуватимемо ваші відгуки, щоб зробити сервіс зручнішим. Нижче ви побачите, яку роботу провели розробники для поліпшення досвіду користувача.

Новий інтерфейс: Групи користувачів та права доступу за замовчуванням

Створення групи користувачів порталу та прав доступу за замовчуванням для нових користувачів порталу стало більш зручним та простим у налаштуванні.
права доступу

Новий інтерфейс: Права доступу, Пошук, Доступ на рівні полів

Ми не втратили можливість оновити інтерфейс налаштувань прав доступу для групи користувачів. Включаючи Доступ на рівні полів та Пошук.
Додано нову опцію Виключити з меню. Ця опція дозволяє приховати пункт меню від користувачів, навіть якщо вони мають права доступу.

доступ на рівні полів

Новий інтерфейс: E-mail та SMS сповіщення, Автоматизація експорту даних, Нова опція для полів "Дата" та "Дата і час"

Також було змінено інтерфейс налаштування сповіщень. Тепер вони знаходяться в окремій вкладці у меню "Записи". Як і раніше, ви можете використовувати меню ліворуч, щоб відкрити вкладку Сповіщення.
Створення завдання автоматизації експорту даних тепер стало легше завдяки новим елементам інтерфейсу, які спростили і прикрасили цей процес.
Додані нові параметри для опції За замовчуванням для полів "Дата" та "Дата та час".


сповіщення

Новий інтерфейс: Правила форматування, Нагадування, Автоматизація розсилок

Аналогічно змінилися сторінки створення правил форматування, нагадувань та завдань з автоматизації розсилок:
нагадування

Оновлення Дашборду

Сторінка налаштувань Дашборду майже не змінилася. Ми вдало розділили сторінку на два розділи "Налаштування" та "Дашборд". Тепер у розділі "Налаштування" ви побачите нову опцію - Автоматичне оновлення. Ця опція дозволить вам встановити час оновлення сторінки. Наприклад, ви можете відображати на екрані дашборд з віджетами, щоб відстежувати будь-які зміни в режимі реального часу. Також додано можливість використовувати розмір блоку з теми або вказати власний розмір віджету.

Automatic update

Новий інтерфейс: модуль Команда

За аналогією з групою користувачів порталу оновлено інтерфейс створення та управління групою учасників команди:
модуль команда

Підсумки року


Ми прагнули знайти ефективніші способи спільного розвитку сервісу з користувачами. Цього року ми додали багато інструментів, які значно розширили можливості системи. Нижче наведено деякі з наших інноваційних рішень за 2022 рік.

Бажаємо висловити подяку всім нашим клієнтам. Ми сподіваємось, що зможемо також ефективно працювати з вами в наступному році. Нехай 2023 буде щасливим для всіх вас!

Команда QuintaDB